Delikát

Hódmezővásárhely külterületéhez tartozó Vajháton található a Gellért Major, ahol a prémium kategóriás kézműves hús- és sajttermékeket gyártó, most induló élelmiszeripari manufaktúra jött létre. A 60 ha területen található gazdaságban, egyedi receptek alapján készítik termékeiket.

Található a majorban EU konform vágópont, de sajt-és füstölőüzem is. Termékeiket, natúrgazdálkodást folytatva, egyedi receptek, fűszerezések alapján készítik: szürkemarha-, racka juh-, mangalica- és sertés szalámikat, sonkákat, kolbászokat. A sajtüzemben hosszúérlelésű juhsajtoktól a lágy tehénsajtokig készülnek a finomságok, felhasználva akár a rózsabors vagy a medvehagyma ízvilágát is.

A Gellért Major szarvasmarhahúsból készült termékei, a Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesület Eredetvédelmi Tanúsító Testületének igazolása alapján, jogosult használni az általuk kiadott védjegyet. Ez a logo bizonyítja, hogy a hús, illetve a termék bizonyíthatóan magyar szürkemarha fajtájú állatból származik, ezzel is garantálva a kiváló minőségű alapanyagot és a megbízható forrásból származó terméket.

Vissza a főoldalra